FUTBOLCULARIN SOYUNMA ODASINDA PARA VE EŞYALARI ÇALINDIĞI İDDİASI

Bilecik’in Söğüt ilçesine futbol maçı için giden Bilecikspor’lu futbolcuların, soyunma odalarından paralarının ve bazı eşyalarının çalındığı iddia edildi.

08 Aralık 2014 Pazartesi 11:37
2105 Okunma
FUTBOLCULARIN SOYUNMA ODASINDA PARA VE EŞYALARI ÇALINDIĞI İDDİASI

 Bilecik’in Söğüt ilçesine futbol maçı için giden Bilecikspor’lu futbolcuların, soyunma odalarından paralarının ve bazı eşyalarının çalındığı iddia edildi.

 

 

 Edinilen bilgiye göre, Bilecikspor takımı, geçtiğimiz cumartesi 1. Amatör Küme maçı için Söğüt ilçesine gitti. Söğütspor ile oynadıkları maçın devre arasında uzak diye Bilecikspor’lu oyuncular soyunma odasına gitmeyerek yedek kulübesinde devre arasını geçirdiler. Maç sonu soyunma odasına giden futbolcular eşyalarının yerinin değiştiği fark ettiler. Daha sonra Bilecik’e dönmek için yola çıkan futbolcuların bazılarının paralarının çalındığı ortaya çıktı.Yaşanan olayı İHA muhabirine değerlendiren futbolcular, devre arasında soyunma odalarına gitmediklerini belirterek, “Anahtarın biri antrenör Fatih Savak'ta idi. Maç bitince soyunma odasına geldiğimizde eşyaların bazılarının yeri değişmiş.

 

 

 Daha sonra minibüste olayı fark ettik benim 150 liram, diğer arkadaşın 70 lirası kaybolmuş onu fark etti. Ayrıca bir kol saati bir de kulaklık gitmiş. Devre arası uzak olduğu zaman soyunma odalarının mesafe uzak diye kulübelerde konuşalım orada dinlenelim dedik. Binaya git gel uzun sürüyor diye. Şikayetçi olmadık telafi edeceklerini söylediler” dedi.

 Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise; konuya pek vakıf olmadığı belirterek, “Bana şuana kadar ulaşan bir bilgi yok. Bana şuana kadar tepki olarak ne çocuklardan ne de arkadaşlardan bir şey gelmedi. Ama ciddi bir olay araştırmak gerek bunu. Ben sonuna kadar olayın üzerine gidilmesinden yanayım. Sonuçta ciddi bir olay yani hırsızlık olayı bu. Bunun arkası gelebilir, alışkanlık haline gelebilir. En erken şekilde çözüme ulaşması gerekir” dedi.

 Ayrıca, oynanan futbol müsabakalarında özel güvenlik görevlilerinin olmaması sonucunda bu tür olayların yaşandığı iddia edildi. 

 

Son Güncelleme: 08.12.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle