BU MAÇLAR NEFES KESECEK

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunu belirleyeceği Play-Off Grup Müsabakaları 6-7 Nisan'da başlayacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Nisan 2024 Perşembe 12:19
143 Okunma
BU MAÇLAR NEFES KESECEK

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunu belirleyeceği Play-Off Grup Müsabakaları 6-7 Nisan'da başlayacak.


 

Bilecik 1. Amatör Lig'de şampiyonunu belirleyeceği Play-Off Grup Müsabakalarının kura çekimim Amatör Spor Kulüpleri Federasyon u binasında gerçekleşti. Kura çekimine Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku kulüp temsilcileri katıldı. Play-Off Grup Müsabakaları Bilecik 1. Amatör Lig'de a ve b gruplarını ilk 3'te tamamlayan takımlar katıldı. 

Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun kura çekimi öncesi A grubunda yer alan lider bitiren Söğütspor, ikinci sırada bitiren Vitraspor üçüncü ise Gölpazarı Belediyespor ile B grubunu lider bitiren 1308 Osmaneli Belediyespor ikinci sırada bitiren Osmaneli Gençlerbirliği ve üçüncü sırada İçköyspor'ın katıldığı söyledi. Tosun, "Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonunu belirleyeceği Play-Off Grup Müsabakaları 6-7 Nisan'da başlayacak. 6 takımın yer aldığı grupta deplasmanlı puan usulü olacak. Burada şampiyon olan takım BAL baraj maçında 1969 Bilecik Spor Kulübünün rakibi olacak. Play-Off Grup Müsabakaları mücadele edecek olan takımlara başarılar dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle