BİLECİKSPOR KENDİ EVİNDE OĞUZHAN YOL İLE YOLUNA DEVAM ETTİ

Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, oynanan 3 maçta toplam 21 gol oldu.

21 Kasım 2015 Cumartesi 14:23
1881 Okunma
BİLECİKSPOR KENDİ EVİNDE OĞUZHAN YOL İLE YOLUNA DEVAM ETTİ
Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, oynanan 3 maçta toplam 21 gol oldu.  
 
 
  Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde Pazaryerispor’u 6-1 skorla geçti. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 15’inci dakikasında Celal Daş ile durumu 1-0’a getirdi. Bu gol sonrası ataklarına hız kesmeden devam eden Bilecikspor, maçın 20’nci dakikasında gelişen kontra atak sonrası bir penaltı kazandı.
 
 
 
  Topun başına geçen Oğuzhan Yol durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası oyundan düşen Pazaryerispor, Bilecikspor kalesine ilk yarıda atak bile yapamadı. Maçın 30’uncu dakikasından Celal Daş’ın pasından boş kaleye topu yuvarlayan Oğuzhan Yol takımını 3-0 öne geçirirken, gol sonrası tribünlere kalp işareti yaparak golün sevincini yaşadı. Bu gol sonrası yakaladığı mutlak pozisyonları gole çeviremeyen, Bilecikspor ilk yarının sonunda soyunma odasına 3-0’lık skorla gitti.
 
 
 
  İKİNCİ YARI
  
  İkinci yarıya da atak bir futbola başlayan Bilecikspor, maçın 53’üncü dakikasında Oğuzhan Yol, kendisinin 3’üncü takımının 4’üncü golüne imza attı. Bu gol sonrası  oyunu rölantiye alan Bilecikspor karşısında Pazaryerispor atakları başladı. Maçın 80’inci dakikasında Celal Daş durumu 5-0’a getirdi.
 
 
 
  Bu gol sonrası gelişen nadir ataklarında birinde maçın 85’inci dakikasında Bilecikspor kalecisi Hakan Dura topu ceza sahası dışında ıskalayınca, Pazaryerispor’un 9 numaralı futbolcusu topu boş kaleye yuvarlayarak durumu 5-1’e getirdi.
 
 
  Maçın 88’inci dakikasında İlker Çınar durumu 6-1’a getirirken, bu skor maçın da skoru oldu. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor puanını 21’e çıkarırken, Pazaryerispor 13 puanda kaldı. Oynana maçı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve sporseverler izledi.
 
 
 
  MAÇ SONU
 
  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, zorlu bir karşılaşmayı kazanmasını bildiklerini belirtti. Savak, “İlk 2 hafta kaybettiğimiz maçlar sonrası 7 hafta üst üste kazandık. Saha içinde oyuncular iyi mücadele ederek, farklı kazanması bildi. Haftaya Güneşspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
 
  Maçta 3 gol atarak hattrick yapan Oğuzhan Yol ise, farklı kazanmasını bildiklerini ifade ederek, “İyi bir mücadele oldu. Takım olarak artık bir bütün olduk. Bu maçta attığımım bütün golleri tribünde beni izleyen kız arkadaşım Hilal’a armağan ediyorum” dedi.
 
 
 
  Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta diğer müsabakasında lider Bozüyük Vitraspor, Bozüyük derbisinde Yeşilyurtspor’u 5-0 yenerek liderliği sürdürürken, Bilecik Edebalispor günün en farkı skorunu etti. Bilecik Edebalispor, Gölpazarı Belediyespor’u Bilecik Sentetik sahada 8-2 mağlup ederek, puanını 13’e çıkardı. 9’uncu hafta müsabakaları yarın oynanacak 4 müsabaka ile devam edecek.
 
 
 

Son Güncelleme: 21.11.2015 14:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBileciksporMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle