BİLECİK BELEDİYESPOR, MUĞLA ORMAN MAÇINA HAZIRLIKLARI DEVEM EDİYOR

Türkiye Basketbol 3. Lig'inde (TB3L) mücadele eden Bilecik Belediyespor, yarın oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

08 Kasım 2014 Cumartesi 09:41
1577 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR, MUĞLA ORMAN MAÇINA HAZIRLIKLARI DEVEM EDİYOR

 Türkiye Basketbol 3. Lig'inde (TB3L) mücadele eden Bilecik Belediyespor, yarın oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

 

 

 

  TB3L A grubu 4. haftasında mücadelesinde yarın saat 15.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Muğla Orman ile karşılaşacak olan Bilecik Belediyespor takımı, bugün yapacağı tek antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Yarınki maç hakkında açıklamada bulunan Baş Antrenör Yeşer Karabulut, yarın çok önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Oynadıkları 3 maçı da kaybettiklerini hatırlatan Karabulut, “Yarın oynayacağımız takımın iki galibiyeti, bir mağlubiyeti var ve grupta iyi yerdeler. Geçen hafta iyi oynadığımız Boluspor maçını taraftar baskısı ile kaybettik. Bu lige ilk defa yükselen bir takımız ve daha bu lige alışamadık” dedi.

 

 

  “SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ”

 

  “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” diyerek taraftarı maça davet eden Karabulut, “Taraftarın desteği olmadan biz bir kişi eksiğiz. Bundan sonra maç kaybetmeyerek ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün saat 19.00’da yapacağımız antrenman ile maç saatini bekleyeceğiz. Oyuncularımda biraz moral bozukluğu var 3 haftadır kazanamayan bir takımız. Onları motive etmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Bu hafta taraftarımızın baskısı ile bu maçı alacağımıza inanıyorum. Yarın oynayacağımız maçta bütün taraftarlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.11.2014 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle