BİLECİK BELEDİYESPOR 3’TE 3 YAPTI

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 3. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İzmit Belediyespor’u 72-48’lik skorla yenerek 3’te 3 yaptı ve puanını 6’ya çıkardı.

30 Kasım 2015 Pazartesi 08:24
1428 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR 3’TE 3 YAPTI

  Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 3. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İzmit Belediyespor’u 72-48’lik skorla yenerek 3’te 3 yaptı ve puanını 6’ya çıkardı.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan EBBL 3. Grup 3. hafta müsabakasın Bilecik Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde İzmit Belediyespor’u 72-48’lik skorla yenerek grupta oynadığı 3 maçı da kazanarak puanını 6’ya çıkardı. Maça iyi başlayan Bilecik Belediyespor rakibine fazla sayı şansı vermedi.

 

 

 Mehmet Volkan Saday’ın bulduğu üçlük atışlarıyla ilk periyotu 20-8’lik skorla önde geçti. İkinci periyota İzmit Belediyespor daha üstün bir oyun ile başladı. Bilecik Belediyespor ikinci periyotta sadece 11 sayı üretmesine karşın, rakibi 17 sayı üreterek aradaki farkı kapattı. İlk yarının sonunda soyunma odasına 31-25’lik giren takım Bilecik Belediyespor oldu.

 


 

  BİLECİK BELEDİYESPOR SON PERİYOTTA İŞİ BİTİRDİ

 

  Üçüncü periyotta başa baş bir oyun sergileyen iki takım karşılıklı buldukları sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Bilecik Belediyespor’un bulduğu sayılara karşın, İzmit Belediyespor karşılık vermesiyle, üçüncü periyotta 48-42’lik skorla ev sahibi takım üstünlüğü ile geçildi.

 

 

 Son periyota tecrübeli oyuncuların ağırlık koymasıyla bambaşka bir takıma dönüşen Bilecik Belediyespor rakibine sadece 6 sayı ürettirdi. Son periyotta 24 sayı bulan Bilecik Belediyespor maçı 72-48’lik skorla kazanarak puanını 6 yaptı.

 

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı maç sonu yaptığı değerlendirmede, bu sene EBBL’e iyi başladıklarını söyleyerek, “Hedefimiz tabi EBBL’de başarılı olmak. Ama biz gerçekten sporu özellikle basketbol adında alt yapıyı yaparak oluşturmak istiyoruz. Bu sene sporcularımızın performansından son derece memnunuz. Hocamız başta olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyorum tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah hedefi gösteriyorlar. İyiye gidiyor nazar değmesin” dedi.

 

 

  Bilecik Belediyespor  Başantrenörü Yeşer Karabulut ise, EBBL’de oynadıklarını 3 maçı da kazandıklarını hatırlatarak, “Bu bizim için çok önemliydi. Başkanımızın da dediği gibi Bilecik'i tanıttırmak Bilecik'te güzel maçlar izlettirmek bizim amacımız. Buraya gelen seyircilerimize sayın başkanımızın bugüne kadar verdiği desteklerinden dolayı çok önemli destekleri var gerçekten, ona daha sonra oyuncularıma tebrik ediyorum herkesi teşekkür ediyorum.

 

 

 İnşallah böyle galibiyetler devam eder. Haftaya Eskişehir deplasmanında oynayacağız Atayurt Okulları maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Maçı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın yanı sıra oğlu Emin Yağcı, Bilecik Belediyespor Kulüp Başkanı Vahdettin Tetik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve spor sever vatandaşlar izledi.

 

 

  Öte yandan, Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut cezası nedeniyle maçı tribünden seyretti. 

 

Son Güncelleme: 30.11.2015 08:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeBasketMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle