ARAÇ BÜYÜK OLUNCA MALİYETİ DE ARTTI, SÜSLEMESİ DE UZUN SÜRDÜ

Bilecik'te dünya evine girecek çiftin kiraladığı limuzini süsleyen 33 yılık çiçekçi Fevzi Köse, "Daha önce böyle bir araba süslediğimi hatırlamıyorum" dedi.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 11:33
4183 Okunma
ARAÇ BÜYÜK OLUNCA MALİYETİ DE ARTTI, SÜSLEMESİ DE UZUN SÜRDÜ

  Bilecik'te dünya evine girecek çiftin kiraladığı limuzini süsleyen 33 yılık çiçekçi Fevzi Köse, "Daha önce böyle bir araba süslediğimi hatırlamıyorum" dedi.  

 

 

  Bilecik’te bugün dünya evine girecek Elif ve Oktay Orhan çiftinin gelin arabası olarak limuzini tercih etmesi, büyük aracın hayli uzun zamanda sürmesine neden oldu. Bilecik’te bu gece dünya evine girecek Orhan çiftinin düğün arabası olarak kiraladıkları limuzin Bilecik’teki vatandaşların bir anda ilgi odağı oldu. Yurt dışından gelen devlet büyüklerine araç kiralayan şirketle anlaşan çiftin, Türkiye'de az sayıda bulunan ve Ankara'dan özel olarak getirilen limuzinin düğün süslemesiyle beraber toplam maliyetinin yaklaşık olarak 4 bin TL ye mal olduğu belirtildi.

  “33 YILDIR BÖYLE BİR ARAÇ SÜSLEMEDİM”

 

  Bilecik'teki bu son model limuzinin gelin arabasının süslemesini yapan Layd Çiçekevi'nde ise tatlı bir telaş vardı. Yapılan titiz çalışma ile limuzin süslendi. Süsledikleri araç hakkında açıklama yapan dükkan sahibi Fevzi Köse, öncelikle Elif, Oktay Orhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Köse, “Böyle bir aracın süslenmesinde bize imkan sağladığı içinde teşekkür ediyoruz.

 

 

 Bilecik'te kendisi bir ilke imza attı. Biz yaklaşık 33 yıla yakındır bu işlerle uğraştığımız için iyi bir süsleme yaptığımızı düşünüyorum. Çalışan arkadaşlarımda yüzümüzü kara çıkarmadı. Umarım böyle farklılıklar yaşamaya devam ederiz'' dedi.

 

 

Son Güncelleme: 25.07.2015 11:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKLimuzinSüsleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle