BİLECİK VALİSİ ELBAN'DAN DARBE GİRİŞİMİ MESAJI

Bilecik Valisi Süleyman Elban cuma günü gerçekleşen darbe girişimi hakkında bir mesaj yayımladı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 03:37
802 Okunma
BİLECİK VALİSİ ELBAN'DAN DARBE GİRİŞİMİ MESAJI

   Bilecik Valisi Süleyman Elban cuma günü gerçekleşen darbe girişimi hakkında bir mesaj yayımladı.  

 

 

   Elban mesajında, ordu içerisinde komuta kademesinden bağımsız bir kısımı gruplarca demokrasiye, devlete ve hükümete karşı darbe teşebbüsünde bulunulduğunu belirtti.  Vali Elban, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin dirayetli duruşları ve ferasetleri sayesinde bu hain girişim bastırılmıştır. İlimiz genelinde konuya ilişkin her hangi bir sorun meydana gelmemiştir. Gerek polis teşkilatımız gerek jandarma teşkilatımız bu konuyla ilgili emir komuta zinciri içerisinde görevinin başında yer almıştır. Vatandaşlarımız, güven ve huzur içerisinde vakarlı bir şekilde günlük işlerine devam etmektedir. Güvenlik gücü ve vatandaşlarımızdan oluşan 160’ın üzerinde şehidimiz ve birçok yaralımız mevcuttur. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum." 

Son Güncelleme: 18.07.2016 03:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle