VATANDAŞLARIMIZI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

VATANDAŞLARIMIZI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

27 Şubat 2014 Perşembe 10:50
3098 Okunma
VATANDAŞLARIMIZI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelerek, onları dinleyen Başkanımız Selim Yağcı, yaptığı çalışmalar ile yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Başkanımız Selim Yağcı, Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesi'ndeki ziyaretleri kapsamında,  Merkez Halk Sağlığı Laboratuvarı, 4. No'lu Aile Sağlığı Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Proles Otomotiv Fabrikası çalışanlarını ziyaret ederek, görevlilerle sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kutlu ile de görüşen Başkanımız Selim Yağcı, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Selim Yağcı, 10 yıl boyunca Bilecik'te gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, ''Bilecik'i, borçlarını dahi ödeyemeyen, birçok konuda sıkıntısı olan, alt yapı, su, temizlik gibi temel ihtiyaçları dahi karşılayamayan bir belediyecilikten, kendinden emin güçlü bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırdıklarını kaydetti.

Başkan Selim Yağcı açıklamasında, alt yapı çalışmaları ile şehrin geleceğini kurtardıklarını, üst yapıda da gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri vizyon projelerle Marka Şehir olma yolunda adımlarının daha sağlam olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 27.02.2014 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle