ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi.

03 Şubat 2016 Çarşamba 08:32
1480 Okunma
ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ile İmar konuları görüşüldü. İki gündem maddesi ve imar konularının görüşüldüğü meclis toplantısında açılış konuşması yapan Başkan Selim Yağcı, “Golden City Awards 2016'' en başarılı İl Belediye Başkan olarak seçildiğini anlatarak, “Bu başarı hepimizin. Sizler ile birlikte aldığımız karar neticesinde ilimize hizmet ediyoruz. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele” dedi. Konuşmanın ardından birinci gündem maddesi olarak, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Biriminin kurulması ve kurulacak bu birimi sevk ve idare etmek üzere bir adet 1. Derece Ruhsat ve Denetim Müdürü kadrosunun ihdası görüşüldü.

 

 

  Bu konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, müdürlük hakkında bilgi verdi. Ardından Meclis Başkanı Selim Yağcı’nın oylamaya sunduğu gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

  İkinci gündem maddesi ise 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesine istinaden imar konularının görüşülmesi idi. Ardından ek gündem maddesi olarak ise Fen İşleri Müdürlüğüne bir adet kar kürüme ve tuz serpme aracı ve bir adet silindir ve Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bir adet dört çeker araç istendi. Ek gündem maddesi oy birliği kabul edildi. Diğer bir ek gündem maddesin ise, Veteriner Müdürlüğü bünyesine bir adet hayvan toplamaya yönelik araç alınması olurken, ek gündem maddesi oy birliği kabul edildi.

 

 

  AMATÖR KULÜPLER YARDIM 5 BİN TL’DE KALDI

 

  Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri, belediyenin amatör spor kulüplerine 1 senede yaptığı yaptığı 5 bin TL yardımın 15 bin TL’ye çıkarılması istediler. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yağcı, önceki senelerde bu yardımın 2 bin TL olduğunu söyleyerek, “Bilecik ASKF Başkanı aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis üyemiz Nusret Tosun Bey ile görüşerek bu rakamı 5 bin TL’ye çıkardık” dedi.

 

 

  Ayrıca Başkan Yağcı, bu hususun ileri bir tarihte görüşülmesini ve imkanlar doğrultusunda belediye imkanlarıyla amatör kulüplere destek verilebileceğini söyledi.

 

 

  CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

 

  Öte yandan meclis toplantısı sonunda CHP’li üyeler kış aylarında zorlu hava koşullarına rağmen gece gündüz demeden çalışan Fen İşlerine bağlı  işçi ile emekçilere, Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışması olan “Golden City Awards 2016”da en iyi İl Belediye Başkan ödülünü alan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcıya teşekkür edip başarılarının devamını dilediler.

 

 

  Toplantı sonunda meclis üyeleri ve belediye çalışanları “Golden City Awards 2016”da en iyi İl Belediye Başkan ödülü ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 03.02.2016 08:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeMeclis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle