PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasındaki çalışmalar devam ediyor.

04 Şubat 2017 Cumartesi 09:08
1431 Okunma
PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasındaki çalışmalar devam ediyor.

 

 

  Yapılan açıklamaya göre; şehrin her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bilecik Belediyesi, dört bir köşede faaliyet gösteriyor. Kentin tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.

  Şehirlerarası otobüs terminalinde çevre düzenleme çalışmaları

 

 

  Şehrin her yönüyle modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok bölgesinde çalışma gerçekleştiren ekipler çalışmaları kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanan, şehirlerarası otobüs terminalindeki çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor. Şehirlararası otobüs terminali, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine  girecek.

  Kilit ve parke taşı çalışmaları

  Bilecik'i her yeni günde güzel çalışmalar ile buluşturan Bilecik Belediyesi, çalışmalar kapsamında Bilecik Şehir Ormanı önünde kilit ve parke taşı yanı sıra cadde ve kaldırımlarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yerine getiriyor.

 

 

Birçok faaliyet ile şehrin imarı noktasında önemli ve güzel çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, şehrin değişik noktalarındaki asfalt onarım ve bakım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

  Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde düzenleme çalışmaları

  Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinin giriş bölümü başta olmak üzere birçok alanında yenileme ve düzenleme çalışmaları yapıldı.

Son Güncelleme: 04.02.2017 09:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeçalışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle