LİSELERİN MEZUNİYET HEYECANI

Bilecik Belediyesi organizatörlüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan program ile kentteki bütün liselerde okuyan öğrenciler mezuniyet heyecanını paylaşılacak.

21 Mayıs 2017 Pazar 13:31
1263 Okunma
LİSELERİN MEZUNİYET HEYECANI

 Bilecik Belediyesi organizatörlüğünde, Milli Eğitim  Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan  program ile kentteki bütün liselerde okuyan öğrenciler mezuniyet heyecanını paylaşılacak.

 

 

 Eğitime ve gençlerimize yönelik bütün çalışmalara katkı sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenecek olan tören ile kentteki lise son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirilecek. Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada “Edebali Stadyumunda, 22 Mayıs Pazartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek olan mezuniyet töreninde Sanatçı Cihan Yıldız ve Bilecik Belediyesi Müzik Ekibi tarafından  konser verilecek. Gerçekleştirilecek tören ile birlik ve beraberlik tablosunun oluşturulacağı etkinliğe bütün halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

 

Son Güncelleme: 21.05.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle