KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

Kültürel ve sanatsal değerlere önem veren Bilecik Belediyesi, müzikle ilgili birçok alanda kurslar düzenliyor.

15 Şubat 2014 Cumartesi 10:31
1836 Okunma
KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

 Kültürel ve sanatsal değerlere önem veren Bilecik Belediyesi, müzikle ilgili birçok alanda kurslar düzenliyor.

Bilecik Belediyesi  kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek olan kurslarda, Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon, Türk Halk Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, ve Halk Oyunları  alanlarında çeşitli kurslar verilecek.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek kurslar için başvurular, 28. 02.2014 tarihine kadar kültür ve kongre merkezinde yapılabilecektir. 

Talebe göre açılacak olan kurslar, 3'er aylık dilim zarfında gerçekleştirilecek ve kurs bitiminde kursiyerlere sertifikalar verilecektir.

Sanat ve sanatçıya destek veren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın destekleriyle ücretsiz olacak kurslarımıza bütün sanatsever hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz.

Son Güncelleme: 15.02.2014 10:31
Anahtar Kelimeler:
Bilecik Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle