KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ BİLECİK'TE MAYIS AYI BİR BAŞKA

Kültür ve sanat alanındaki birbirinden güzel etkinliklere imza atan Bilecik Belediyesi, Mayıs ayında da birbirinden güzel konuk ve programlarla vatandaşlarımızın hizmetinde olacak

06 Mayıs 2014 Salı 06:44
1196 Okunma
KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ BİLECİK'TE MAYIS AYI BİR BAŞKA

 Kültür ve sanat alanındaki birbirinden güzel etkinliklere imza atan Bilecik Belediyesi, Mayıs ayında da birbirinden güzel konuk ve programlarla vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.

2014 yılını kültür ve sanat yılı olarak ilan eden Bilecik Belediyesi,  ''2014 Sanat ve Kültür Yılı'' etkinlikleri kapsamında, Mayıs ayı boyunca kültür ve sanat alanında birçok güzel organizasyona imza atacak.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde,  çocuklarımız için güzel tiyatro oyunları ile Müzikli Danslı çocuk filmleri yanı sıra ünlü sanatçı ve programları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında, 4 Mayıs Pazar günü saat 13:00'te Müzikli Danslı oyun Bilmişler Okulu'nu sunacağımız etkinlikler kapsamında,  8 Mayıs Perşembe günü saat: 18:30'da Türkmeneli Caddesi Kardeşlik Anıtı açılış töreninde hemşehrilerimizle buluşacağız. 

11 Mayıs Pazar günü Saat:13:00'de çocuklarımız için ''Şen Şakrak Kabare'' oyununu sunacağız.

12 Mayıs Pazartesi günü Saat: 20:00'de Türk Halk Müziği Konseri, 

13 Mayıs Salı günü saat: 20:00'de Tiyatro gösterisi, 

16 Mayıs Cuma günü Saat: 20:30'da Gökhan Türkmen Konseri,

17 Mayıs Cumartesi günü saat: 20:00'de, Türk Halk Müziği Konseri,

18 Mayıs Pazar günü saat: 13:00'te Müzikli Çocuk Oyunu ''Sana İhtiyacım Var'',

21 Mayıs Çarşamba günü saat: 20:00'de Serdar Tuncer ile ''Kalbe Düşünce'',

25 Mayıs Pazar günü saat: 13:00'de, Müzikli Danslı Çocuk Oyunu ''Bir Düş Gördüm'', 

25 Mayıs Pazar günü saat: 17: 00'de ise Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mehter gösterisi, Tasavvuf Musikisi ve Şifalı pilav ikramının yapılacağı ''Bilecik Fethi'' programlarıyla değerli hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.

Son Güncelleme: 06.05.2014 06:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle