“EĞER İSTİFA EDEN ARKADAŞ YARIN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERSE ONU DA PARTİMİZİN YETKİLİ ORGANLARI DEĞERLENDİRİR”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Ali Çakır’ın partisinden istifa ederek, bağımsız meclis üyesi olmasını değerlendirdi.

20 Kasım 2015 Cuma 13:07
1477 Okunma
“EĞER İSTİFA EDEN ARKADAŞ YARIN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERSE ONU DA PARTİMİZİN YETKİLİ ORGANLARI DEĞERLENDİRİR”

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Ali Çakır’ın partisinden istifa ederek, bağımsız meclis üyesi olmasını değerlendirdi. 

 

 

  Yağcı, CHP Meclis üyesinin partisinden istifa ettiği haberini aldıklarını söyledi. Bunun parti içi bir mesele olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

 “Buna ilişkin olarak bizim yorum yapmamız çok fazla doğru değil. Mutlaka kendi aralarında gelişen bir olay vardır. Biz Bilecik Belediye Meclisi olarak Belediye Başkanlığı olarak meclis üyelerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktalarda biz düşünce olarak başkasının mutsuzluğundan mutlu olan bir grup değiliz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi çalışmalarımıza bakıyoruz. Eğer istifa eden arkadaş yarın bizimle çalışmak isterse onu da partimizin yetkili organlarında değerlendirilir. Bizim tüm vatandaşlarımıza partimizin kapıları açık olduğu gibi bu görevi de yapan diğer parti görevlilerine de kapımız açık. Ama partimize bu noktada bir şey olur mu? olmaz mı? onları bilemiyoruz tabi. Bende bugün sizlerin aracılığıyla basının aracılığıyla böyle bir istifa olduğunu duydum. Okuduk, detayını da çok fazla bilmiyorum. Hayırlısı olsun diyelim.”

 

 

“BİZ TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNİ KUCAKLAMAK İSTİYORUZ”

 

 

 AK Partililer olarak AK Parti olarak şunu iddia ettikleri söyleyen Yağcı, “Biz toplumumuzun her kesimini kucaklamak istiyoruz. Her kesimine hizmet etmekten birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğer bizim bu sevgimiz bu hoşgörümüz bu kucaklama isteğimiz bu noktada ki hizmet arzumuz zaman içerisinde insanlarımızda AK Parti'ye yöneliş oluştursa da bundan mutluluk duyarız. Zaten yapılan anketlerde toplumumuzun yüzde yetmiş dokuzu bu son seçimle belki de yüzde sekseni de aştı. Bir zaman dilimi içerisinde seçimin mutlaka birisinde AK Parti'ye oy vermiş durumda. Dolayısıyla AK Parti'nin bu anlamda hacmi yüzde seksenleri bulmuş durumda. Yerel seçimde vermiş genel seçimde vermiş meclis üyeliğine vermiş ama toplumumuzun yüzde sekseni AK Parti'yi tercih etmiş. Demek ki bunlar AK Parti ile birleşecek konumdalar. Hedefimiz tabi ki herkesi kucaklamak. Toplumumuzun her kesimi ile birlikte olmak.

 

 

 Siyasi itibariyle de bu sonuçlarla beraber olursak mutlu oluruz gelene gelme demeyiz. Biz yeni Türkiye yolunda kendimizden emin bir şekilde gerek genelde gerek yerelde yürüyoruz. Biz bu anlamda rakiplerimizin başarısızlıkları veya eksiklikleri bizim gücümüz değil. Bizim gücümüz vatan sevgisi millet sevgisi memleket aşkı ve gelecek heyecanı. Biz kendi yolumuza bu anlamda devam ediyoruz. O yüzden açıkçası arkadaşlarımın kendi aralarında ki meselelerinde üzülme veya sevinme noktasında değiliz. Gelirlerse de o konuda kapımız açık. Ama siz basın sözünden içinden söz çıkarma noktasında oluyorsunuz. Bizim bunlara ilişkin herhangi bir tahminde bulunma durumunda da değiliz. Daha önceden istifa edileceğine dair bir bilgimiz olmadı. Aniden gelişen bir olay. Yani Ali Bey'in kendiişlerinde ki bir mesele. Ama ben artık 12 yıllık bir Belediye Başkanı olarak gönlümüz ister tabi” ifadelerine yer verdi.

 

Son Güncelleme: 20.11.2015 13:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle