DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ve beraberindeki üye başkanları makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Mart 2022 Pazartesi 10:49
382 Okunma
DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

 Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ve beraberindeki üye başkanları makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.


Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in bir soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca 2 aylığı geçici olarak görevden alınmasının ardından yapılan seçimle Bilecik Belediye Başkan Vekilliği görevine Muharrem Tüfekçioğlu seçilmişti.

Bunun üzerine Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, beraberindeki belediye başkanları Zekiye Tekin, Hayri Suer, Mehmet Kepez, Selim Tuna, Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen görüşmede Tüfekçioğlu’na görevinde başarılar dileyen belediye başkanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-03-21 18:24:59

Pek hayıra çıkacağına benzemiyor ben bekliyorum Belediye başkan vekili ne zaman akp geçecek onu bekliyorum yoksa akp liler bu kadar boşuna dolaşmazlar kim bilir ne TİLKİLİKLER vardır kafalarında

banner22

resim yükleresim yükle