BU GEMİNİN DÜMENİNDE BİZ VARIZ,BİZ ANCA KARŞI LİMANA GÖTÜRÜRÜZ

BİNLER SELİM YAĞCI İÇİN YÜRÜDÜ

23 Mart 2014 Pazar 15:12
3244 Okunma
BU GEMİNİN DÜMENİNDE BİZ VARIZ,BİZ ANCA KARŞI LİMANA GÖTÜRÜRÜZ

Ak Parti Bilecik Belediye Başkanı ve Başkan adayı Selim Yağcı binlerce kişi ile "Sevgi Yürüyüşü" yaptı.

 

  Bugün saat 13:30'da Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan seçim bürosu önünden başlayan ve aynı yerde biten "Sevgi Yürüyüşü" ne binlerce kişinin katıldı. Binlerce kişi Atatürk Bulvarı üzerinden, Teyfikbey caddesi üzerinden devam edip Tepebaşı bölgesinden yürüyüp başladığı noktada "Sevgi Yürüyüşüne" son verdiler. Yürüyüşe sanki Başbakan gelmiş havasındaki kalabalık Bilecik'te gövde gösterisi yaptı. Yürüyüş esnasında Başkan Selim Yğcı ve beraberindekiler barış güvercini uçurdular.

Yürüyüşün ardından konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, " Alnı ak, gönlü ak, yolu hak olan kardeşlerinin bu özel ve güzel günde yanlış bırakmadıklarını için teşekkür etti ve kalabalığa hoş geldiniz dedi. Yağcı, " Değerli kardeşlerim Başbakanımız, Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, liderliğinde yola çıktığımız bu medeniyet yolunda 2004 yılından itibaren yerel kalkınma adına Bilecik'in gelişmesi adına siz değerli kardeşlerimle bu üzerinde Şeyh Edebali, Dursun Fakih Hazretlerinin, Ertuğrulgazi'lerin, Osmangazi'lerin, Mustafa Kemal Atatürk'ün ayaklarının izi olan bu topraklarda hizmet etmekten son derece gurur duyuyoruz. Çünkü bizin alnımız ak, yüreğimiz ak,ama yolumuz hak yoludur. İnanalar, inancı olanlar, hedefi olanlar, azmi olanlar her zaman başarmıştır başaracaktır.

Bizde 2004 yılında Bilecik'te yolu olmayan, suyu olmadan, alt yapısı olmayan, borcu fazla olan, hizmet anlayışı olmayan bir Belediye devir aldığımızda ne dedik? Bu şehri marka şehir yapacağız dedik ve yaptık. Bunu nasıl yaptık değerli kardeşlerim, el ele, gönül gönül ile, yürek yüreğe, severek, hoş görerek, çalışarak azimle, inanç ile gerçekleştirdik. Bizler bu memleketi seviyoruz. Bu bayrağı seviyoruz, bu toprakları seviyoruz, sevdalıyız, aşığız, bizim huzurumuz bu topraklarının hak ettiği hizmetleri kazanmakla olur.

Ne çalışmamız, ne hedefimiz, ne azmimiz, nede sevdamız bitti bitmeyecek. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen marka şehir Bilecik'i önümüzdeki günlerde hep birlikte el ele,gönül gönüle, omuz omuza oluşturmaya varız. Yeni hizmet yolculuğumuz için bir adım kaldı. Bu sürede aynı azimle, hırsla, güvenle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizler seveceğiz, bizler hoş göreceğiz , bizler Şeyh Edebali'nin nasiyatında olduğu gibi gayretlendireceğiz. Çünkü bu geminin dümeninde biz varız, bu gemiyi anca karşı limana biz götürürüz onun için kargaşaya sebep vermeyeceğiz, dünden daha fazla çalışacağız " dedi.

  Konuşmaların ardında kalabalık gurubu selamlayan Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Selim Yağcı, ve Belediye Meclis üyeleri son olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 23.03.2014 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle