BİLECİK'TE BAYAN KUAFÖRLER DENETLENDİ

Bilecik kent merkezinde faaliyet gösteren bayan kuaförleri denetlendi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Mart 2022 Çarşamba 11:25
397 Okunma
BİLECİK'TE BAYAN KUAFÖRLER DENETLENDİ

Bilecik kent merkezinde faaliyet gösteren bayan kuaförleri denetlendi.


Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte halk sağlığına karşı denetimlerini hız kesmeden devam ediyor. Zabıta Müdürü Sali Yılmaz halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmalarını istediklerini anlatan Yılmaz, "Bu nedenle Zabıta Müdürümüz öncülüğünde aralarında bayan personelimizin de yer aldığı ekiplerimiz ilçemizde bulunan bayan kuaförünü denetlediler.

Hijyen ve insan sağlığı açısından eksikleri bulunan kuaförlere eksiklerini gidermeleri için 1 hafta süre verildi. Her şeyi kriterlere uyan kuaför esnafımıza ise teşekkür edildi” dedi.


Denetimlerinin ilerdeki dönemlerde de devam edeceğini söyleyen Yılmaz, halk sağlığını doğrudan ilgilendiren bu tür işyerlerinin denetiminde ihmal ya da tavizi asla kabul etmeyeceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 16.03.2022 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osmaneli 2022-03-16 11:57:08

zabıta denetimi haberleri neden sürekli sizin haber sitenizde yayınlanıyor ve zabıta müdürünün ismi ön plana çıkarılıyor?

banner22

resim yükleresim yükle