BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR TÜRKİYE ZİRAAT KUPASINA VEDA ETTİ

Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda Yalova Altınova Belediyespor’a farklı yenildi.

02 Eylül 2015 Çarşamba 12:19
2935 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR TÜRKİYE ZİRAAT KUPASINA VEDA ETTİ

 Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda Yalova Altınova Belediyespor’a farklı yenildi.

 

 

 Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadı’nda oynanan Türkiye Ziraat Kupası ön eleme maçında, Bilecik İl Özel İdarespor deplasmanda Altınova Belediyespor’dan farkı yenilerek Türkiye Ziraat Kupası’ndan elendi. Maça hızlı başlayan Altınova Belediyespor maçın hemen 2’inci dakikasında ilk atağında Rıza Burak Kahrıman ile gole bularak durumu 1-0 getirdi. Maçın 8’inci dakikasında Gökhan Öztürk durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası oyundan düşen Bilecik İl Özel İdarespor, maçın 12’inci dakikasında Rıza Burak Kahrıman’ın ayağından yedile gol ile 3-0 geriye düştü. Bu golün santrasında topu rakibi kapan Yalova temsilcisi Okan Bayram ile bulduğu gol sonrası durumu 4-0 getirdi. Bu gol sonrası iyice oyundan düşen Bilecik temsilcisi maçın 28’inci dakikasında Mehmet Utku Kukul’un attığı gol ile 5-0 geriye düştü. Bu gol sonrası ataklarının hızını azaltan Altınova Belediyespor, kontrollü oynamaya başladı ve ilk yarıya Bilecik İl Özel İdarespor 5-0 geride girdi.

 

 

İKİNCİ YARI

 

Maçın ikinci yarısına kontrollü bir futbol ile başlayan Altınova Belediyespor, maçın 53’üncü dakikasında Mehmet Can Katipoğlu ile durumu 6-0 getirdi. Maçın 66’nci dakikasında ve 87’nci dakikasında Ceyhun Çağlar ile bulduğu gollerle Altınova Belediyespor durumu 8-0 yaparken, bu skor sonrası Bilecik İl Özel İdarespor’lu futbolcular moral anlamında oyundan düştüler. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken, Bilecik İl Özel İdarespor maçı 8-0 kaybetti. Bu skor ile Bilecik İl Özel İdarespor Türkiye Ziraat Kupasına veda etti.

 

 “BİZİM İÇİN TECRÜBE OLDU”

 

 Maç sonunda telefonla görüşlerini aldığımız Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, beklemedikleri bir skorla maçı kaybettiklerini söyleyerek, “Takım olarak ilk defa böylesine önemli bir turnuvaya katıldık. Profesyonel anlamda takımın oynadığı ilk maç  Türkiye Ziraat Kupasına denk geldi. Takımdaki oyuncuların yüzde 80’i ilk defa böyle bir turnuvada yer aldı. Olmadı ilk 30 dakikada 5 gol yedik. Bizler için ve çocuklar için tecrübe oldu. BAL’ın başlamasına az bir süre kaldı ve eksiklerimizi bu anlamda tespit ederek gerekli önlemlerimizi alacağız” dedi.

 

 

Öte yandan Altınova Belediyespor, bugün oynanan Türkiye Ziraat Kupası ön eleme müsabakalarının içinde en farklı skora sahip olan takım oldu.

Son Güncelleme: 02.09.2015 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle