BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH AY SENTETİK SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, belediye tarafından 5 adet okula kazandırılacak olan sentetik saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 05:07
618 Okunma
BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH AY SENTETİK SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

     Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, belediye tarafından 5 adet okula kazandırılacak olan sentetik saha çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  

 

 

        Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit'in de bulunduğu incelemelerde, yetkililerden bilgi aldı. Çocuklara ve eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların memnuniyetini kazanan Bilecik Belediyesi, 5 adet okulda gerçekleştireceği sentetik saha çalışması ile çocuklar ve gençler daha güzel ortamlarda sportif aktivitelerini gerçekleştirme imkanı bulacak.

 

 

      İncelemeler ile gerçekleştirilen sentetik sahası projeleri hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, şunları söyledi: ''Her eğitim ve öğretim döneminde çocuklarımızı yeni ve güzel bir proje ile karşılayan Bilecik Belediyesi, eğitime vermiş olduğu önemi bir kez daha ortaya koydu.

 

 

     Öncelikle her okula bir çocuk parkı uygulamasından başlayarak, her okula akıllı tahta, her okulun bahçe tanzimi, eğitim setleri, ihtiyaç olan okullarımıza kütüphane veya laboratuvar, dini tesis alanı ve öğretmenler odalarının tanzimi gibi birçok çalışmayı, gerçekleştiren Bilecik Belediyesi çocuklarımızın sportif faaliyetlerini rahatlıkla ve daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmesi için bahçesi uygun olan 5 okulumuza sentetik saha projesini uygulamaya koyduk.

 

 

     İnşallah önümüzdeki süreçte de diğer okullarımıza da bu çalışmayı gerçekleştirmeye çalışacağız. Onların zararlı alışkanlıklar ile meşgul olmaları yerine sporla ve aktivitelerle buluşmasına katkı sağlamaya çalışacağız. Şu an ilk etapta, Bahçelievler Mahallesi'ndeki Malhun Hatun Okulu, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu ve TOKİ İlkokulu bahçesine sentetik saha kazandıracağız''

Son Güncelleme: 13.08.2016 05:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncelSaha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle