BAŞKAN YAĞCI'DAN ESNAF ZİYARETİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 05:12
569 Okunma
BAŞKAN YAĞCI'DAN ESNAF ZİYARETİ
        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinledi.  
 
 
        Belirli aralıklarla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa ziyaretinde hayırlı işler temennisini ileten Belediye Başkanı Selim Yağcı,  vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.
 
 
    Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında da esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretlerin sonunda Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Aile Çay Bahçesinde muhtarlar ile bir araya geldi.
 
 
   Ziyaretleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı,'' Haftanın ilk çalışma gününde esnafımızı ziyaret etme fırsatı bularak, selamlaştık. Bilecik'imiz, her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Bizler de esnafımızı yanında olarak, onların görüş ve önerilerini aldık, çalışmalarımız hakkında bilgi verdik'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.11.2016 05:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle