BAŞKAN YAĞCI, TÜRKİYE'NİN EN İYİ İL BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN YARIŞIYOR

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türkiye'nin en iyi il belediye başkanı olmak için yarışıyor.  

08 Şubat 2018 Perşembe 11:55
249 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, TÜRKİYE'NİN EN İYİ İL BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN YARIŞIYOR

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türkiye'nin en iyi il belediye başkanını olmak için yarışıyor.

 


  Başkan Yağcı, geçtiğimiz ya Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen "En Başarılı Belediye Başkanları" yarışmasında aldığı en çok oyla, Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilmişti. Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen ve 1 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında Marmara Bölgesinin en başarılı belediye başkanının seçildiği değerlendirmenin ikinci aşamasında ise Türkiye'nin en iyi il belediye başkanını belirlenecek.  Oylamanın vatandaşlar tarafından yapıldığı ve ilk aşamada gerçekleştirilen değerlendirmede Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'i Türkiye çapında gerçekleştirilecek değerlendirmede temsil etmeye hak kazandı.
  Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Sizler de, ilimiz için birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çalışmalarını değerlendirmek istiyorsanız; ''www.baskanlarodul.com" web sitesine başvurarak, 1 Şubat -15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek oylamada; Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya oy verebilirsiniz" denildi.

Son Güncelleme: 08.02.2018 11:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle