BAŞKAN YAĞCI KAPALI PAZAR’DA REFERANDUMU ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek referandumu anlattı.

14 Mart 2017 Salı 16:21
932 Okunma
BAŞKAN YAĞCI KAPALI PAZAR’DA REFERANDUMU ANLATTI

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek referandumu anlattı.  

 

 

      Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve partililerle Kapalı Pazar'ı gezen Belediye Başkanı Selim Yağcı, esnafa hayırlı işler temennisini iletti. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması hakkında vatandaşların sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada ''AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Serkan Yıldırım Bey ile birlikte hemşehrilerimiz ve pazar esnafımıza hayırlı kazançlar dileyerek hasbihal ettik.

 

 

    Tüm haksızlıklara karşı inşallah dimdik birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak 16 Nisan'da gerçekleştireceğimiz halk oylamasında Evet’te birleşiyoruz. Ülkemizin gelişmesini, büyümesini engellemeye çalışanlara karşı, Güçlü Türkiye'yi inşa etmek için ‘Kararımız Evet’ diyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 14.03.2017 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle