BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediye binasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il örgütünü ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Mart 2022 Çarşamba 13:36
157 Okunma
BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, belediye binasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il örgütünü ağırlayarak tebrikleri kabul etti.


Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in bir soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca 2 aylığı geçici olarak görevden alınmasının ardından yapılan seçimle Bilecik Belediye Başkan Vekili görevine seçilen Muharrem Tüfekçioğlu CHP il örgütü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi heyetine teşekkür eden Başkan Vekili Tüfekçioğlu, “Ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İktidar yolunda çalışmalarımızı hep birlikte, var gücümüzle sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Hoş bir şekilde ağırlandıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütleri, Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle