BAYIRKÖYSPOR ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig'de düşme hattını ilgilen mücadelede Bayırköyspor, Vezirhanspor karşısında rahat kazandı.

12 Mart 2018 Pazartesi 16:24
403 Okunma
BAYIRKÖYSPOR ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig'de düşme hattını ilgilen mücadelede Bayırköyspor, Vezirhanspor karşısında rahat kazandı.


  14 takımlı Bilecik 1. Amatör Lig'de 12 puanla son sırada yer alan Bayırköyspor, 15 puanla 12'nci sırada yer alan Vezirhanspor'u kendi evinde 5-1 mağlup etti. Ev sahibi ekip bu sonuçla ligde rahat bir nefes aldı. Ligde son üç sırayı paylaşan takımlar Bayırköyspor, Vezirhanspor ve Bozüyük İdman Yurduspor ligin bitimine 4 hafta kala 15'er puanla sıralanırken, bu takımları 17 puanla 1299 Bilecik Kulübü ile 20 puanlı Söğütspor takip ediyor.


  Kazanılan galibiyet sonrası futbolcuları tebrik eden Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, "Dün belde stadımızda oynanan kritik mücadele sonrası Vezirhanspor'u net bir skorla yenen Bayırköyspor'umuzu değerli futbolcuları başta olmak üzere Kulüp Başkanımı Okan Kızmaz ve takım sorumlusu Yaşar Kayadelen'e teşekkür ederim. Ayrı bir yerde bizleri bu maçta yalnız bırakmayan ve maçta yaptığı görsel şovla bizleri keyiflendiren taraftarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu takım ligde kalacak biz ona inanıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle