TÜRK OCAKLARI BİLECİK ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taner Bilgin, Memur Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz'in önceki gün haklarında yaptığı açıklamanın kendilerini töhmet altında bıraktığını belirtti.

10 Mart 2017 Cuma 13:58
2304 Okunma
TÜRK OCAKLARI BİLECİK ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

  Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taner Bilgin, Memur Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz'in önceki gün haklarında yaptığı açıklamanın kendilerini töhmet altında bıraktığını belirtti.

 

 

  Bilgin, yaptığı açıklamanın bir bölümünde, Ocağın hedefinin Türk milletinin faydasına çalışmak olduğunu belirterek "Ocak, hedefine ulaşmaya çalışırken sadece milli çizgide kalmış, asla siyasetle uğraşmamış ve hiçbir siyasi partinin güdümüne girmemiştir. İmdi, hal böyle ve dün olduğu gibi bugün de ocağın çizgisinde zerre miktar sapma bulunmazken; sayın temsilci, Türk Ocaklarına ve onun değerli mensuplarına dil uzatma cüretinde bulunmuştur. Bütün bunlar sütre ardından, büyük bir pervasızlıkla yapılmakta ve herkese aba altından sopa gösterilmektedir. Sırtını ülke çapındaki saygın bir sendikaya dayayarak güç devşirebileceğini vehmeden bu kişi ve yandaşları, menşei ve nerede durduğu belli Türk milliyetçilerini sindirebileceklerini zannetmektedirler. Türk Milliyetçileri bu tür tehdit ve şantajlara asla boyun eğmez. Bu camia dün neredeyse bugün de oradadır. Üyelerinin tamamı hiçbir vesayet savaşının parçası, piyonu ve aracı değildir, olamaz” dedi.

 

 

 

  “Türk Ocakları, hiçbir sendika, siyasi parti ve teşekkülle doğrudan doğruya husumet içinde değildir”

 

  Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı Taner Bilgin açıklamasında yaşanan konularla ilgili açıklama yapanlara bildikleri, adlî mercilerle paylaşmalı, suçu ve suçluyu gizlememeleri gerektiğini söyledi. Sucu ve suçluyu gizleyenlerin aksi halde korkak, müfteri olduğunu iddia eden Bilgin sözlerine şöyle devam etti;

 

  “Davranışları, temsil ettiği makamın saygınlığına yakışmayan sayın temsilci, belli ki bir şeyleri gizlemenin verdiği telaş ve korku içinde davranmaktadır. Her ne olursa olsun Türk adaleti gerçeği eninde sonunda ortaya çıkartacak, suçlular cezalarını bulacaktır. Bu konuda sayın yetkilinin varsa bildikleri, adli mercilerle paylaşmalı, suçu ve suçluyu gizlememelidir. Aksi halde korkaktır, müfteridir. Son olarak tekraren ve teyiden ifade eder ve tüm kamuoyuna duyurur ve ilan ederiz ki, Türk Ocakları, hiçbir sendika, siyasi parti ve teşekkülle doğrudan doğruya husumet içinde değildir, olamaz. Ocak, Türk milleti, Türk devleti ve Türk demokrasisinin yanındadır. Bu açıklamaların doğrudan doğruya bir sendikaya ve üyelerine değil, Türkiye’nin saygın bir sivil toplum örgütünün arkasına saklanarak hesap görmeye çalışan kişilere yönelik olduğunu bilhassa hatırlatmak isteriz”.

Son Güncelleme: 10.03.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle