SÜRÜCÜNÜN ARAÇTA SIKIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Bilecik'te meydana gelen ve sürücünün aracında sıkıştığı trafik kazasında 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 11:44
2819 Okunma
SÜRÜCÜNÜN ARAÇTA SIKIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

 Bilecik'te meydana gelen ve sürücünün aracında sıkıştığı trafik kazasında 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

 

İddialara göre,11 AG 334 plakalı araç şoförü Ümit Kırandağ sabah saatlerinde gizli buzlanmadan dolayı yaptığı kaza sebebiyle araçta oluşan hasarları sanayine tamir ettirmeye götürdüğü sırada Küçük Sanayi rampalarında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı istop etti.

 

 

 Bu sırada araca, arkasında aynı istikamete seyir halinde bulunan Ömer Bayram (26) idaresindeki 26 FP 334 plakalı panelvan minibüs araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ömer Bayram araçta sıkışırken, yanında bulunan Cengiz Sağlam, Çetin Sağlam çeşitli yerlerden yaralandılar.

 

 

 Sıkışan sürücü olay yerine gelen AFAD ve Bilecik Belediyesine bağlı 110 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak, 112 ekipleri tarafından tüm yaralılar Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

 “ÖNDEKİ ARAÇ MUHTEMELEN BİR ARIZADAN DOLAYI DURDU”

 
  Kazanın görgü tanıkları, öndeki giden aracın muhtemelen bir arızadan dolayı durduğunu anlatarak, “Yaklaşık 5 - 6 metre fren izleri yolun kenarında mevcut. Arkadan gelen araçta duramadı ve siyah araca vurdu. Ama muhtemelen öndeki araçta bir arıza meydana geldi, çünkü birden ve aniden durdu. Çünkü fren lambası falan da yanmadı” dediler.
 
 
“ARABANIN ÖNÜNDE HADDİNDEN FAZLA İNSAN OTURUYORDU”
 
  Öndeki aracın şoförü Ümit Kırandağ, arkadan vuran arabanın ön tarafında oturanların haddinden fazla olduğunu iddia ederek, “O kadar kalabalık oturmasalardı belki bu kadar hasar alamayacaklardı” dedi.
 
 
 Polisin ‘Karakola gitmemiz gerekiyor ifade için’ sözüne Kırandağ, “Mesele karakola gitmek değil, ben ifade veririm, fakat arabanın önünde haddinden fazla kalabalık oturuyorlardı” dedi.
 
 
  Bu konuşmaların ardından Ümit Kırandağ fenalaştı ve olay yerine çağrılan başka bir ambulans ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan Bilecik- Osmaneli karayolu ambulansların gitmesinin ardından tek şeritten güvenli bir şekilde trafiğe açıldı.
 

 

 

Son Güncelleme: 28.12.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle