OTOMOBİL İLE KAMYON ÇARPIŞTI

Bilecik'te otomobil ile kamyonun çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Haziran 2022 Salı 11:09
440 Okunma
OTOMOBİL İLE KAMYON ÇARPIŞTI
banner15
banner18

Bilecik'te otomobil ile kamyonun çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Bilecik'ten Osmaneli istikametine seyir halindeki Hasan Dinçer E. yönetimindeki 11 AAH 432 plakalı kamyon, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi önünde sol şeritten sağ şeride geçmek istediği esnada yine aynı istikamette seyir halindeki Murat K. (25) idaresindeki 54 RA 357 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyon önünde 5 metre sürüklenen araç sürücüsü ve içinde yolcu olarak bulunan Hanife K. (48) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yaralıları sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, Bilecik-Osmaneli karayolu araçların çekilmesine kadar tek şeritten ilerledi.

Son Güncelleme: 28.06.2022 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle