MUHTEŞEM BİR HIDRELLEZ KUTLAMASI

Bilecik merkez Vezirhan Belde Belediyesi tarafından Hıdırellez kutlaması kapsamında sanatçılar Ramazan Çelik ve Sevgi Petek Vezirhanlıları doyasıya eğlendirdi.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 11:09
2556 Okunma
MUHTEŞEM BİR HIDRELLEZ KUTLAMASI

 Bilecik merkez Vezirhan Belde Belediyesi tarafından Hıdırellez kutlaması kapsamında sanatçılar Ramazan Çelik ve Sevgi Petek Vezirhanlıları doyasıya eğlendirdi.  

 

 

  Vezirhan Semt Sahası’nda başlayan Hıdrellez etkinliklerine Vezirhanlı vatandaşların yanı sıra Bilecik ilçelerinden ve köylerinden yoğun bir katılım oldu. Hıdrellez kutlamaları vatandaşlara pilav ikramı ile başlayarak, sırasıyla futbol turnuvası ödülleri, halk oyunları gösterileri ve halk konseriyle devam etti. Akşam ise sanatçılar Ramazan Çelik ve Sevgi Petek, Vezirhanlıları doyasıya eğlendirdi.

 


 

  “VEZİRHAN BUNLARIN DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR”

 

  Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan halkının bu tür organizasyonların daha iyisine layık olduğunu belirterek sözlerine söyle devam etti.

  “Vezirhan tarihi günlerinden birini yaşadı. Belediye Başkanı olduktan sonra yaptığımızı güzel etkinliklerinden biri oldu. Vezirhanlılar bu tür organizasyonların daha iyisine ve daha güzeline layık. Allah nasip ederse daha güzel organizasyonlar ile birlikte olacağız.

 

 

 Ramazan Çelik ve Sevgi Petek konserinde vatandaşlarımız doyası eğlendi. Bu yaptığımız Hıdrellez programı kapsamındaki etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.”

 

 

  Konuşmanın ardından Duymuş, şarkıcı Ramazan Çelik ve Sevgi Petek plaket ve çiçek taktim etti.

Son Güncelleme: 25.05.2015 11:09
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKVezirhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle