MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, BÜROKRASİYE SİTEM ETTİ

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Üretici Kadınlar Pazarı açılışı ile belediyenin hiç bir etkinliğine katılmayan başta Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e ve il bürokrasisine sitem ederek, "Biz 30 yılda, 30 tane vali gördük, 30 tanede bürokrat gördük. Ama biz buralıyız, burada yaşamaya devam ediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirmeyenleri Bilecik halkına şikayet ediyorum "dedi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Ağustos 2020 Cumartesi 12:33
1145 Okunma
MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, BÜROKRASİYE SİTEM ETTİ

  Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Üretici Kadınlar Pazarı açılışı ile belediyenin hiç bir etkinliğine katılmayan, başta Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e ve il bürokrasisine sitem ederek, "Biz 30 yılda, 30 tane vali gördük, 30 tanede bürokrat gördük.

 Ama biz buralıyız, burada yaşamaya devam ediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirmeyenleri Bilecik halkına şikayet ediyorum "dedi. 

   Kent Konseyi önünde kurulan Üretici Kadınlar Pazarı açılışına Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Yaşat Tüzün, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve çok sayıda bayan katıldı. Açılışta Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve bürokrasiyi göremeyen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, konuşmasında biraz sitem etti. Tüzün, "Biz 30 yılda, 30 tane vali gördük, 30 tanede bürokrat gördük.  Ama biz buralıyız, burada yaşamaya devam ediyoruz.

 Bilecik’in hakkını ve hukukunu korumakta bizim temel görevimizdir, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bunu niçin söylüyorum, siyaset yapma amacım yok. Bu tür etkinliklerde özellikle belediyelerimizin açılışlarında, temel atmalarında bunları göremediğimin üzüntüsünü ifade etmek istiyorum. Dolayısıyla bu kenti hem seçilmişleri ile hem de atanmışları ile kentin geleceğini çağdaş, demokrat, laik Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır bir il yapabilmek adına hepimize ortak sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğu yerine getirenlere teşekkür ediyor, yerine getirmeyenlere de Bilecik halkına şikayet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2020 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle