MHP BİLECİK İL TEŞKİLATI TÖRENDEN SAATLER SONRA ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK BIRAKTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na sunmadığı çelengi, saatler sonra anıta bıraktı.

10 Kasım 2016 Perşembe 12:23
3283 Okunma
MHP BİLECİK İL TEŞKİLATI TÖRENDEN SAATLER SONRA ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK BIRAKTI

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na sunmadığı çelengi,  saatler sonra anıta bıraktı.

 

 

  Bilecik’te 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na kurumlar ve partiler çelenk koymuştu. Atatürk Anıtı'na sırasıyla Bilecik Valiliği, Bilecik Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, Vatan Partisi İl Başkanlığı, Demokrat Parti İl Başkanlığı, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şubesi’nin koyduğu çelenklerin arasında Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bilecik İl Başkanlığı çelenginin görülmemesi dikkatlerden kaçmamıştı. MHP İl Başkanlığının tören bittikten sonra saatler sonra çelengi, sessiz sedasız Atatürk Anıtı önüne rüzgardan yıkılan CHP İl Başkanlığı çelengi yerine koyması gözlerden kaçmadı.

 

 

 

  “Yolda düştü kırıldı”

 

  Konu hakkında görüşleri alınan MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Bozüyük’te yeni bir çelenk yaptırdıklarını ve gelirken yolda çelengin düşerek kırıldığı belirtti. Karuk, “Ben çelengi Bozüyük’te yeni yaptırdım. Bilecik’e sabah gelirken yolda düştü ve kırıldı. Bizler de ondan dolayı yetişemedik. Tamir ettirdikten sonra Atamızın huzura çıkarak çelengimizi bıraktık” dedi. 

 

Son Güncelleme: 10.11.2016 12:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKÇELENKMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle