KAMYONET İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

07 Mart 2016 Pazartesi 08:03
1034 Okunma
KAMYONET İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

 

 

  Ertuğrulgazi Mahallesi Stadyum Sokak üzerinde seyir halindeki Selçuk Çiloğlu'nun kullandığı 11 AT 835 plakalı kamyonet, Pazar Pazarı mevkine dönmek istediği sırada karşı yönden gelen ve bir yiyecek firmasında kurye olarak çalışan Batuhan Mutlu'nun kullandığı 26 BM 511 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 

 

 Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Batuhan Mutlu yere düşerek yaralandı. Mutlu,  olay yerine 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

  Öte yandan trafik ekipleri, kamyonet sürücüsünün alkol muayenesini yaptıktan sonra olay yeri incelemelerinin ardından kaza raporunu tutarak motosikleti firma yetkilileri teslim ettiler.

Son Güncelleme: 07.03.2016 08:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaYaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle