ESKİ AMBULANS ŞOFÖRÜ YANARAK CAN VERDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde eski ambulans şoförü, kısa bir süre önce emekli olduktan sonra açtığı tesiste yanarak hayatını kaybetti.

14 Aralık 2015 Pazartesi 05:57
2805 Okunma
ESKİ AMBULANS ŞOFÖRÜ YANARAK CAN VERDİ

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde eski ambulans şoförü, kısa bir süre önce emekli olduktan sonra açtığı tesiste yanarak hayatını kaybetti.   

 Edinilen bilgiye göre, eski ambulans şoförü Taner Gürkök, sabah saatlerinde Bursa-Bozüyük karayolu Muratdere köyü çıkışında kısa bir süre önce açtığı ‘Miniğin Yeri’ isimli yol boyu tesisine geldi. Gürkök, yalnız olduğu tesiste ilk olarak sobayı yakmak istedi. Sobayı yakmak için kullanılan benzinin parlamasıyla birlikte alevler Gürkök’ün elindeki benzin bidonuna, üstündeki kıyafetlere ve etrafa sıçradı.

 

 

 Kısa süre içerisinde alevler tüm tesisi sararken, Gürkök alevlerin içinde can verdi. Yoldan geçen bir sürücünün yangını fark ederek durumu itfaiye ekiplerine haber vermesiyle olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, Gürkök kurtarılamadı.

 

 

 Gürkök’ün cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın duyulmasıyla tesise gelen Gürkök’ün eşi sinir krizleri geçirdi.

 

Son Güncelleme: 14.12.2015 05:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYangın1 ölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle