BOZÜYÜK'TE 5 KİŞİ GÖZALTINDA

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında iş adamı ve esnafların bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:26
25724 Okunma
BOZÜYÜK'TE 5 KİŞİ GÖZALTINDA

    Bilecik’in Bozüyük ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında iş adamı ve esnafların bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

 

 

     Edinilen bilgiye göre, dün gece sabaha karşı gözaltına alınan iş adamı ve esnaflardan oluşan 5 kişi Bilecik Bozüyük’ün ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince ev ve iş yerlerinden alındıktan sonra Bilecik’e götürüldü. Burada sağlık kontrolünden geçirilen kişiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılarak önemli evrak ve dokümanlara el konuldu.

 

 

      Bir diğer iş adamı H.K. ise avukatı ile birlikte evinde yapılan arama ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğüne gittiği sırada gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında ilçe esnaflarından İ.S., İ.G., O.S. ve H.G. yer aldı. Gözaltına alınan esnaflardan bazılarının ailelerinin İl Emniyet Müdürlüğü önünde bekledikleri görüldü.

 

 

     Öte yandan gözaltına alınan O.S.,  kelepçeli ellerini havaya kaldırarak, “Allah var gam yok” ve “Yaşasın zalimler için cehennem” sloganları attı.

 

Son Güncelleme: 27.07.2016 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle