BİLECİK’TE KAR HAYATI FELÇ ETTİ

Bilecik dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şehri etkisi altına alırken, ara ara Bilecik-Bozüyük ilçe yollarının yanı sıra kent merkezindeki bazı sokaklar da trafiğe kapandı.

29 Aralık 2016 Perşembe 08:50
2736 Okunma
BİLECİK’TE KAR HAYATI FELÇ ETTİ

  Bilecik dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şehri etkisi altına alırken, ara ara Bilecik-Bozüyük ilçe yollarının yanı sıra kent merkezindeki bazı sokaklar da trafiğe kapandı.  

 

 

  Bilecik’te devam eden kar yağışı nedeniyle şehrin bazı noktalarında hayat felç oldu. Bu yaşanan olumsuzluklar dolayı sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar yollarda mahsur kalırken, sanayi rampasında uzun kuyruklar oluştu. Minibüslerle işe giden bazı vatandaşlar yollarına yürüyerek devam ederken, şehir içi minibüsleri de ara sokakların kapalı olması sebebiyle bir süre güzergâhlarını değiştirdiler.

 

 

 Karın yağmasına en çok çocuklar sevinirken, okulların tatil olmasının ardından sokaklarda kar topu oynadılar. Bilecik-Bozüyük ilçe yollu ara ara trafiğe kapanırken, trafik ekipleri de sürücüleri yollarda dikkatli seyretmeleri hususunda uyardı.

 

 

 Öte yandan Bağımsız Belediye Meclis üyesi Erdoğan Yeşil, bu olumsuzlukları sosyal medya üzerinden sert bir dille eleştirerek, “Benim bildiğim okullara tatil yapıldı, kar kürüme araçlarına değil. Memleketime senede 3 kez kar yağıyor, Yollar felç, insanlar çaresiz. 4 km olan Bilecik-Organize sanayi arasına birçok vatandaş işe yürüyerek gidiyor. Araç ile gidebilenler ise 2 saatte varıyor.

 

 

 Meteoroloji günlerdir uyarıyor, neden gerekli tedbirler alınmaz anlamış değilim? Yeterli personel mi yok, iş makinesi mi yok? teçhizat mı yok? Yoksa sorumluluk bilinci taşıyan yöneticimi yok? Ara yolları açamadınız bari Ana yolları açın lütfen.” İfadelerine yer verdi. 

 

 

 

Son Güncelleme: 29.12.2016 08:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKarHayat Felç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle