40 SANİYEDE GERÇEKLEŞEN SOYGUN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bilecik’te bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızların 40 saniye içindeki büyük bir vurgunu güvenlik kameralarına yansıdı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 07:22
4417 Okunma
40 SANİYEDE GERÇEKLEŞEN SOYGUN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

  Bilecik’te bir cep telefoncu dükkanına giren hırsızların 40 saniye içindeki büyük bir vurgunu güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

 

  Bilecik Tevfikbey Caddesi üzerinde bir telekomünikasyon şirketinin bayiliği yapan bir dükkana giren hırsızların 40 saniye içinde gerçekleştirdikleri büyük vurgun güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara saat 03:42 sularında yansıyan görüntüde, 34 plakalı bir otomobilin cadde üzerinden ters şeritten dükkan önüne gelmesi ve dükkanın önüne doğru gelen kırmızı tişörtlü bir vatandaşı görmeleri üzerine geri dönmeleri yer alıyor. Ardından tekrar dükkanın bulunduğu caddeye ters şeritten gelen hırsızlar, otomobili 3 hamlede çevirerek dükkanın önüne park ediyorlar. Sol arka kapıdan inen bir şahıs, sol ön kapıdan inen kapüşonlu şahsa kaldırım taşı büyüklüğündeki taşı veriyor. Taşı dükkanın giriş kapısına atarak kıran kapüşonlu şahıs ve beraberindeki 3 kişi dükkana giriyorlar.

 

 

 40 saniye içinde gerçekleşen hırsızlık olayında dükkandan 12 akıllı telefon, 2 tablet ve 100 TL değerinde bozuk parayla, toplamda 40 bin TL civarında bir hırsızlık gerçekleştiriyorlar. Dört hırsız dükkan üzerinde bulunan bir evin balkonundan bağıran bir kişinin sesi üzerinden geldikleri arabada kendilerini bekleyen şoförle dükkandan kaçarak uzaklaşıyorlar. Ekipler olay yerinde incelemeler ve güvenlik kameralarını incelemelerinin ardından hırsızları arama çalışmalarına başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 24.08.2016 07:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSoygun40 Saniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle