14 KÖPEK ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME

Bilecik’te 14 köpeğin ölümüyle ilgili tutuklanan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MELİH SÜNETCİ
MELİH SÜNETCİ
19 Aralık 2023 Salı 20:55
1336 Okunma
14 KÖPEK ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME

Bilecik’te 14 köpeğin ölümüyle ilgili tutuklanan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Bilecik-Sakarya istikameti 2. Tünel mevkiinde yol kenarında 14 köpeğin ölü, 1 köpeğin yaralı bulunması üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturması kapsamında Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanlardan 2’si kadın 5 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınan H.S. isimli şahıs savcılık ifadesinin ardından  serbest bırakılmış, N.A., M.M.K., A.O.D. ve S.İ.  çıkarıldıkları mahkemece 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 28/A maddesi uyarınca tutuklanmıştı. 
  Köpeklerden alınan kan tahlillerinde ilaçlı zehirlenme çıkmaması dolayısıyla aralarında Belediye Veteriner İşleri Müdürü N.A.’nın da tutuklu bulunduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veysi 2023-12-20 12:04:52

O zaman neden gömmediler de yol kenarına attılar amaç neydi? Melek başkana komplo mu? bu iş pis kokuyor?

Avatar
Vatandaş 2023-12-20 11:56:12

İşte bu kadar arkalarında parti olduğu müddetçe bir şey olmaz daha önce Bilecik belediyesi ne şöyle yaparız böyle yaparız diyenler şimdi nerede

banner22

resim yükleresim yükle