HAYDİ BİLECİK AYDEM YAŞASIN!

Bahçelievler Anaokulu öğrencisi SMA Tip 2 hastası Aydem Emine Dürük için müzik şöleni düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mayıs 2024 Salı 12:26
132 Okunma
HAYDİ BİLECİK AYDEM YAŞASIN!

Bahçelievler Anaokulu öğrencisi SMA Tip 2 hastası Aydem Emine Dürük için müzik şöleni düzenlendi.


SMA hastası Aydem bebek için Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, Okul Müdürü Sevim Çalışkan Aydem bebeğin öğretmeni Eda Beyce ve vatandaşlar katıldı. Bahçelievler Anaokulu Okul Aile Birliğinin düzenlediği müzik şöleninde gönüllü sanatçılar şarkıları bu sefer Aydem bebek için söyledi.

Gelirinin tamamın Aydem bebek için karşılanan gecede Okul Müdürü Sevim Çalışkan, desteklerin devam etmesi her desteğin Aydem Emine'nin hayatını değiştirecek olan ilaca bir adım daha yaklaştıracak olduğunu belirterek tüm destek olanlara teşekkürlerini iletti.


  Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez ise,"Belediye olarak sürecin başından itibaren Aydem bebeğimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Tüm Türkiye’yi Aydem’e destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle