MUSTAFA YAMAN EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, yerel seçim çalışmaları kapsamında Açı Koleji'nin ziyaret ederek, öğretmenlere projelerini açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mart 2024 Salı 11:13
123 Okunma
MUSTAFA YAMAN EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, yerel seçim çalışmaları kapsamında Açı Koleji'ni ziyaret ederek, öğretmenlere projelerini açıkladı.
Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman ve beraberindekilerini Açı Koleji Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt okul girişinde karşıladı. Ardından heyete okulu gezdiren Bozkurt, okul faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından öğretmenler odasına geçen Yaman, projeleri tek tek anlattı. 
Görüşme sırasında, Yaman, eğitim alanında yapmayı planladığı yeniliklerden bahsederek, öğrenci ve öğretmenlerin daha iyi bir eğitim ortamında buluşmalarını hedeflediğini ifade etti. Bu kapsamda, okulun altyapısının güçlendirilmesi, teknolojik imkanların artırılması ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik desteklerin sunulması gibi vaatlerini paylaştı.
Kurucu müdür Zafer Bozkurt ise, okulun ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda adayın vaatlerini değerlendirerek, öğretmenlerin ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamına kavuşması için yapıcı bir diyalog ortamı sağladı.
Öte yandan Mustafa Yaman'ın ziyareti, eğitim camiasının beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamak adına önemli bir fırsat sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle