SÖĞÜT TERCİHİNİ YAPMIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut ,seçim çalışmaları kapsamında ilçede kahveleri ziyaret ederken, kalabalık gözlerden kaçmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mart 2024 Salı 11:37
442 Okunma
SÖĞÜT TERCİHİNİ YAPMIŞ

Cumhur İttifakı Söğüt Belediye Başkan Adayı Ferhat Durgut ,seçim çalışmaları kapsamında ilçede kahveleri ziyaret ederken, kalabalık gözlerden kaçmadı.


 

31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi Söğüt'te en güçlü aday olan MHP'nin adayı Ferhat Durgut seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gittiği her ortamda büyük bir sevgi ile karşılaşan Ferhat Durgut adeta Söğütte bu iş bitmiş dedirtiyor. Dün gece ilçedeki kahveleri ziyaret eden Ferhat Durgut'a kalabalık bir grup eşlik ederken, adeta gövde gösterisi yaptılar. Yapılan anketlerde önde çıkan Ferhat Durgut'un Söğütte büyük bir ihtimalle belediye başkanı olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.03.2024 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle