MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

AK Parti 25 ve 26'ncı dönem Bilecik Milletvekili olan ve geçtiğimiz gün Sağlık Bakan Yardımcılığından istifa eden Halil Eldemir, aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eldemir, partide milletvekili gibi karşılandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Mart 2023 Pazartesi 15:42
800 Okunma
MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

AK Parti 25 ve 26'ncı dönem Bilecik Milletvekili olan ve geçtiğimiz gün Sağlık Bakan Yardımcılığından istifa eden Halil Eldemir, aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eldemir, partide milletvekili gibi karşılandı.

Bilecik AK Parti İl Binasında aday adaylığı başvurusunda bulunan Eldemir'e eşi Funda Eldemir ve çocuklarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Servet Yılmaz, il Genel ve belediye meclis üyeleri, katıldı.

" Türkiye’nin hep birlikte el birliğiyle daha iyi yıllara gitmesini arzu ediyoruz"

Halil Eldemir, yaptığı açıklamada, "14 Mayıs'ta Allah nasip ederse bir seçim sürecine giriyoruz bu seçim ülkemizin cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde ikinci defa devletimizin başı Cumhurbaşkanı seçmeyi ve bununla birliktede yirmi sekizinci dönem TBMM’de milletvekili seçimini yapmış olacağız. Ben bu süreçte bizde irademizi ortaya koyarak Bidecikten milletvekili olarak yapabilir miyiz bu noktada bizimde yapmış olduğumuz irade meramıdır. Bende yirmi sekizinci dönemde Bilecik milletvekili olmak istiyorum sizleri temsil etmek istiyorum deyip bugün ki başvurum bu irademin beyanıdır sizlerin uygun görmesi bununla birlikte genel merkezimizin uygun görmesiyle bu süreç tamamlanır.

Ben 2007 yılından beri bir çok kez aday adayı, aday oldum bu işlerin nasip olduğuna dair bir kanım var ama sadece şunu sizlere taahhüt edebilirim merak etmeyin bu görev bizlere verilse de verilmese de hep birlikte bu davanın birer neferiyiz eğer bu görev bize verilirse de aday yapılırsak bu konuda teşkilatlarımızla belediye başkanlarımızla il genel meclisi üyelerimizle belediye meclis üyelerimizle topyekun tüm hemşerilerimizle bir ortak akılla Bilecik’e ne yapabiliriz nasıl faydalı olabiliriz hemşerilerimizin refahı mutluluğu için neler yapabiliriz birlikte çalışmak isteriz.

Türkiye’nin hep birlikte el birliğiyle daha iyi yıllara gitmesini arzu ediyoruz. Ben bugün yakından uzaktan buraya gelerek heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AK PARTİLİ 2023-03-21 09:30:42

Ak parti aradığı kanı buldu. Dağınık olan tüm teşkilatları tek toplayacak kişi. Allah yar ve yardımcısı olsun.

banner22

resim yükleresim yükle