DİKKATİ SAYESİNDE

Bilecik'te güvenlik görevlisi olan kadın okul çevresinde dolaşan kişilere anında müdahale ederek uzaklaştırmasına karşılık ödül geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Mart 2023 Pazartesi 16:25
701 Okunma
DİKKATİ SAYESİNDE

Bilecik'te güvenlik görevlisi olan kadın okul çevresinde dolaşan kişilere anında müdahale ederek uzaklaştırmasına karşılık ödül geldi.  


  Bilecik'te hizmet veren Açı Kolejinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Saadet Ordu, okul çevresinde dolaşan ve okul gözleyen birini gördü. Anında okulun tüm giriş kapıları kapatan Ordu, hemen sorumlusuna haber verdi. Bu esnada fark edildiğini anlayan şahıs olay yerinden uzaklaşırken, okulun güvenlik kameralarında şahsın ara ara okul çevresine geldiği görüldü.
  Yaşanan bu olay sonrası dikkati nedeniyle okul güvenliği Saadet Ordu'ya bağlı bulunduğu Sırmalar Özel Güvenlik Hizmetleri Sahibi Aydın Hızlı tarafından ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle