BU İDDİALAR ELE AVUCA SIĞMAZ

AK Parti eski Osmaneli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Polat, Ankara’da bir görüşme sırasında Osmaneli Belediye Başkanlığı için adayının belirlenmesinde Vali’nin bir isim ortaya attığı iddia etti.

13 Mart 2015 Cuma 13:00
2951 Okunma
BU İDDİALAR ELE AVUCA SIĞMAZ

 AK Parti eski Osmaneli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Polat, Ankara’da bir görüşme sırasında Osmaneli Belediye Başkanlığı için adayının belirlenmesinde Vali’nin bir isim ortaya attığı iddia etti.

 

 

Osmaneli Belediye Başkanlığı için adayın belirlenmesi konusunda eski İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ile birlikte Ankara’ya gittiklerini belirterek, “eski Meclis başkanımız Hasan Hüseyin bey, İl başkanımız sayın eski valimiz Halil İbrahim bey, milletvekilimizin yanına gittiğimizde Münir Şahin’in ikna edilmesi ilçe başkanımızla konuştuk. Münir Şahin’in bu konuda artık Bilecik Belediye Başkan adaylığı belli oldu. Osmaneli için Münir Şahin konusunda Münir Şahin’in bu konuyu red edip etmeyeceği kanaatinde hasıl olmuştu sayın vekilimizde. Listeye baktığımızda bir başka arkadaşımızın ismi vardı. Genel merkeze verilecek isim listesinde. Belediye başkanı olarak Münir beyin bu işi kabul etmesiyle beraber liste değiştirilip merkeze öyle sunulmuştur. Münir Şahin’in belediye başkanı olmasında bir katkımız olduysa ne mutlu. Olmadıysa zaten takdir eden de yok da. Olmadıysa zaten yapacak bir şey yok. Münir Şahin’i benim getirdiğimi, Münir Şahin için Hayati beyi ekarte ettiğimi düşünerek ilçe teşkilatımız da az önce isimlerini saydığım bu dört arkadaş bize adeta savaş açmışlardır” dedi.


“ESKİ VALİMİZ OSMANELİ’DE MÜNÜR ŞAHİN HARİCİ SEÇİM KAZANMA ŞANSIMIZIN OLMADIĞI SÖYLEDİ”

 

 Osmaneli Belediye Başkanlığı adaylık belirlenme sürecinde Mecliste Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar’ın olduğunu iddia eden Polat, “Sayın valimizin başka konuları da vardı. Bizim organize sanayicilerin işleriyle ilgili, imarları ile ilgili meclise girdi ve bir 15 dakika görüşme yaptı.  Biz bunları konuşurken sayın valimiz de vardı ve sayın valimizin şöyle bir teklifi oldu.  “Osmaneli'nde Münir Şahin’in haricinde seçim kazanma şansımız olmadığın” söyledi. Sayın valimiz söyledi. Bir takım ilçeleri de kaybedeceğimizi, kaybedebileceğimizi de sayın valimiz açık yüreklilikle söyledi. Yüzde 90’ınını bildi” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.03.2015 13:00
Anahtar Kelimeler:
ValiBİLECİKOsmaneli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle