BİLECİK AKADEMİ EMLAK DUALARLA AÇILDI

PTT’den Emekli Bilecik İşletme Müdürü Abdulaziz Çivik’in sahibi olduğu Bilecik Akademi Emlak faaliyete girdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Şubat 2024 Çarşamba 16:09
525 Okunma
BİLECİK AKADEMİ EMLAK DUALARLA AÇILDI

PTT’den Emekli Bilecik İşletme Müdürü Abdulaziz Çivik’in sahibi olduğu Bilecik Akademi Emlak faaliyete girdi.


 

Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesi’nde hizmete giren Akademi Emlak Ofisi açılışına Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı, Cumhur İttifakı  Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Cabir Sağlam, Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün, Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural ve davetliler katıldı.


Açılış kurdelesini kesen Yaman, “Çok sevgili Abdülaziz ağabeyimin sahibi olduğu Bilecik Akademi Emlak Ofisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Aziz ağabeyimizi biz PTT’den, baba mesleğinden tanırız. İkili ilişliler, toplumda olan yeri, evlatlarının yetişme tarzı olarak da Bilecik’te bizim örnek aldığımız, örnek gösterdiğimiz bir ağabeyimiz. Girdiği her işte başarılı olduğunu biliyoruz. Bu samimiyet de bu açılışta birçok arkadaşımızı bir araya getirdi. Rabbim kendisine hayırlı kazançlar nasip eylesin" dedi.


 

Bilecik Akademi Emlak, Emlak yeterlilik belgeleri, Sorumlu Emlak Danışmanlığı, Oto Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) ve 120 saatlik Emlak Danışmanlığı, Pazarlama ve Perakende ve kişisel Gelişim Sertifikaları ile diğer emlak-gayrimenkul hizmetleri verilecek.

Son Güncelleme: 28.02.2024 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yuh be 2024-02-29 11:48:29

BİLECİKTE HER 10 KİŞİDEN 4 ÜNÜN EMLAKÇI OLMASI İLERİDE BUNUN KADAR BOYUTLARINI TÜM BİLECİKLİLERE GÖSTERECEK. HER ŞEYİN BAŞI ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM. BİLECİK'İN KÖYLERİNDE 3-5 SENEYE BİLECİKLİLER TARLA BULAMAYACAK. ÇÜNKÜ ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER SÜREKLİ ALIYORLAR.

banner22

resim yükleresim yükle