YEMYEŞİL KÖY YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde köyler arası yapılan ‘Gezelim, Görelim, Tanıyalım’ doğa yürüyüşü büyük katılımla gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Mayıs 2024 Pazartesi 13:59
43 Okunma
YEMYEŞİL KÖY YOLUNDA DOĞA  YÜRÜYÜŞÜ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde köyler arası yapılan ‘Gezelim, Görelim, Tanıyalım’ doğa yürüyüşü büyük katılımla gerçekleşti.


Gölpazarı’na bağlı Dülgeroğlu ve Bakraz (Eski Günyurdu) köyleri arasında düzenlenen ‘Gezelim, Görelim, Tanıyalım’ doğa yürüyüşü etkinliği Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.


Doğa yürüyüşünde pek çok insan yeşilliğin arasında, kuş sesleri ile baş başa vakit geçirdi. Kaymakam Kahraman yoğun katılımın olduğunu gözlemlediğini belirterek, ‘’Bu etkinliklerimiz ile vatandaşlar spora teşvik ediliyor. Köyler arası hem doğayla iç içe vakit geçirirken aynı zamanda bu eşsiz manzaranın da tadını çıkarıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle