AÇI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik Açı Koleji öğrencileri Cambridge sınavında üstün başarı kazandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Mayıs 2024 Pazartesi 12:48
42 Okunma
AÇI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik Açı Koleji öğrencileri Cambridge sınavında üstün başarı kazandı.

Bilecik Açı Koleji, öğrencilerinin Cambridge sınavındaki muhteşem performansıyla gurur duydu. Tüm öğrenciler sınavı üstün başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

Alper Ercan, Elif Armin Küçük,Aylin Merden gibi öğrenciler, sınavı hatasız bir şekilde tamamlayarak dikkat çekti. Bu başarı, öğrencilerin özverili çalışmalarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, gelecek eğitim-öğretim yılında beşinci sınıfa başlayacak olan Asil İpek adlı öğrenci, sınavda üstün başarı gösterdi. Bu, onun gelecekteki akademik başarısının bir habercisi olarak görülüyor.

Bilecik Açı Koleji, öğrencilerinin eğitimdeki başarısını desteklemeye devam ederken, onların gelecek hedeflerine ulaşmaları için gereken desteği sağlamaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle