İLYAS DİRİK İDDİALI

İlyas Dirik Pazaryeri'nde çalışmalara başladı.

13 Mart 2014 Perşembe 15:03
1222 Okunma
İLYAS DİRİK İDDİALI

Son günlerde Bilecik'te hareketli günler geçiren CHP İl Örgütü bu kez de Pazaryeri İlçesinde çalışmalara başladı. İl Başkanı Çağatay Karaahmet,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Yöneticileri pazaryeri ilçesinde giderek Belediye Başkan Adayı İlyas Dirik ve Pazaryeri ilçe örgütüne destek ziyaretinde bulundular. 

DİRİK “yaşanabilir bir Pazaryeri için çalışacağız

Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma programı, esnaf ziyaretleri ve kahve toplantıları ile devam ederken vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu da gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar tarafından sık sık yolları kesilen CHP’liler bu durumdan oldukça memnun kaldılar. Kahve ziyaretlerinde Pazaryeri’ni Bilecik’in vazgeçilmez ilçesi haline getireceğini vurgulayan Pazaryeri CHP Belediye Başkan Adayı İlyas DİRİK, “İşçisiyle, köylüsüyle, kentlisiyle, çiftçisiyle, esnafıyla toplumumuzun her kesimini kucaklayacağız. Çiftçi emeğinin karşılığını alacak, işçi yarınını düşünmeyecek, rant kapıları değil pazaryerimizin kendi esnafı zenginleşecek, köylünün hakkı köylüde kalacak. Sorun çok ama çözümde var. Çözümün adresi Cumhuriyet Halk Partisi. Siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile, örgütümüzün özverisi ve emekleri ile yaşanabilir bir Pazaryeri için çalışacağız. Bizler başkanlığa değil hizmete aday olduk. Makamlar gelip geçicidir, asıl olan Pazaryeri halkının refahıdır bizim için. Pazaryeri esnafı rahat edecek, pazaryeri sanayicisi rahat edecek, pazaryeri işçisi köylüsü herkes rahat bir nefes alacak. Alın teri sömürüsüne son verilecek, yolsuzluğa haksızlığı dur denilecek. 

31 Mart sabahı Pazaryeri Belediyesi halkın belediyesi olacak

Sizlere söz veriyorum, hiçbir görüş ayırt etmeksizin toplumun tüm kesimine hitap edeceğiz. 31 Mart sabahı Pazaryeri Belediyesi yandaşın değil vatandaşın yanında olacak, sadece yandaşın değil tüm halkın belediyesi olacak. Yönetimlerde sizler söz sahibi olacaksınız. Gerçekleştireceğimiz projelerle hem pazaryeri kalkınacak hem de vatandaşlarımızın emeğinin karşılığını alacaklardır. Meslek edindirme kursları verilecek olan ve bu kurslar neticesinde hanımlarımızın el becerilerini, el işlerini ekonomiye dönüştürebileceği küçük atölyeler kurulacak böylelikle ev ekonomisine katkı sağlamalarına imkan tanınacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz için kültürel ve sosyal faaliyetler artırılacak, sosyal hayata aktif katılımları desteklenecektir. 

Son Güncelleme: 13.03.2014 15:03
Anahtar Kelimeler:
İLYAS DİRİKPazaryeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle