ANAOKUL'UNDA TARTAN ZEMİN ÇALIŞMARI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı oyun gurubu zeminine yapılan tartan zemin çalışmalarına katıldı.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:37
1011 Okunma
ANAOKUL'UNDA TARTAN ZEMİN ÇALIŞMARI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı oyun gurubu zeminine yapılan tartan zemin  çalışmalarına katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yeşilkent Mahallesi’nde faaliyet gösteren Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesindeki çocuk oyun alanının zemin kaplama çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. Görevli personele iyi çalışmalar dileyen Başkan Bakıcı tartan zemin yapımı hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Bakıcı “Estetik bir görünümle birlikte yumuşaklık istediğimiz mekanlara uyguladığımız bu tartan zemin ile minik öğrencilerimizin oyunları sırasında daha rahat, daha özgür hareket edebilmelerini ve meydana gelebilecek yaralanmaların azaltılmasını hedefliyoruz” dedi.

Daha önce oyun gurubu montajı tamamlanan okul bahçesindeki oyun alanının zemin hazırlığının ardından tartan zemin kaplama yapımına başlanmıştı.  

 

Son Güncelleme: 12.07.2014 07:37
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle