BİLECİKSPOR İLE İLGİLİ OLARAK KöKLÜ PLANLARIMIZ VAR

BİLECİKSPOR İLE İLGİLİ OLARAK KöKLÜ PLANLARIMIZ VAR

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2575 Okunma
BİLECİKSPOR İLE İLGİLİ OLARAK KöKLÜ PLANLARIMIZ VAR

;nbsp;Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Bilecik Olay ekibinin Bilecikspor'la ilgili bir çalışmanız varmı sorusuna; Bilecikspor söylemden ve slogandan öteye düşündüklerini belirterek, ''Bilecikspor için en az 10 yıl olmak;nbsp; üzere, büyük planlar yapmak gerekir'' dedi.;nbsp;

''Biz slogan ve söylemden öteye düşünüyoruz. Bilecikspor zaten planlı yapılsaydı, takım düşmezdi. Yeniden ortaya çıktığında insanların ümidinin boşa gitmemesi için sağlıklı bir plan ve proje ile hareket etmek gerekir. Günlük değil, geleceğe bakarak, en az 10 yıllık hedefler doğrultusunda çalışmalar yapmak gerekir. Bunlar için de tesis şart.;nbsp; Bugün Karasu Vadisi'nde yaptığımız tesisler ve devamında yapacağımız spor alanları, Bilecikspor'un, tabiri caizse ham maddesini oluşturacak. Yani temelini teşkil edecektir ve o yolda Bilecik'in hedefleri olan bir takımı olmuş olacak. Ben Bilecikspor'un yükünü 3 yıl yüklenen bir belediye başkanı olarak, siyasi süreçte söylenen Bilecikspor söylemleri ile;nbsp; hareket etmek istemem. çünkü bence o söylemlerin hiçbiri gerçekçi değil. Eğer en az 10 yıllık bir proje ile ortaya çıkmazsak, Bilecikspor başladığı gün yine ümitler tükenir. Dolayısıyla insanlarımızın ümitlerini boşa çıkarmaya hakkımız yok.'' dedi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
Selim YağcıBilecikspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle