YILDIRIM’IN "10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" MESAJI

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.

10 Ocak 2016 Pazar 08:34
674 Okunma
YILDIRIM’IN
Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.  
  Yıldırım, ilkeli, tarafsız ve araştırmacı bir medyanın, ülkenin demokratik gelişmesine doğrudan katkı yaptığını belirtti. Yıldırım mesajında, şunları kaydetti:
  “Basın çalışanlarının sorumluluğu ve mesleki etik ilkelerine bağlılıkları da, basın kuruluşlarının kurumsallaşmaları açısından büyük önem taşımaktadır. Basınımızın gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına aittir. Mesleklerinin zorluklarına rağmen üstün bir hizmet anlayışı ve fedakarlıkla vazifelerini ifa eden basın çalışanları hukukun evrensel standartları, kişi haklarına ve özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir. Basın ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmek, bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren siz değerli basın mensuplarımızın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim.”

Son Güncelleme: 10.01.2016 08:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle