VEZİRHAN'DA KÖPEK KATLİAMI!

Bilecik'te 2. Tünel mevkiinde bulunan 14'ü ölü 1 yaralı köpekler hakkında valilikten açıklama geldi.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Kasım 2023 Perşembe 18:00
653 Okunma
VEZİRHAN'DA KÖPEK KATLİAMI!

Bilecik'te 2. Tünel mevkiinde bulunan 14'ü ölü 1 yaralı köpekler hakkında valilikten açıklama geldi.  


 

Bilecik Valiliği tarafından yapılan açıklamada Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikata başlanıldığı bilgisi verildi. Açıklamada, "Bilecik merkez ilçe Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince, 23 Kasım 2023 günü saat 12.30 sıralarında, Bilecik- Sakarya istikameti 2.Tünel mevkiinde önleyici kolluk devriyesi esnasında, bir vatandaşımızın yol kenarında ölü köpekler olduğunu beyan etmesi üzerine olay yerine gidilmiş ve yapılan kontrolde yol kenarında 14 ölü ve 1 yaralı köpek tespit edilmiştir.

Bahse konu bölgeye Olay Yeri İnceleme Timi, Çevre Koruma Timi ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri sevk edilmiştir. Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikata başlanılmıştır" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle